IK-matkurs, mattrygghet

Mål
Kjøkkenpersonalet får innføring i alle lovkrav som stilles til kantine og restauranter.

Vi har utviklet et nettbasert kurs på både norsk og engelsk, som du kan ta når det passer best for deg og bruke den tiden du trenger.

Innhold

  • IK-mat system
  • Hygiene
  • Varemottak og lagring
  • Merking og sporing
  • Kjøkken og matproduksjon
  • Oppvarming, nedkjøling, tining
  • Kryssforurensing
  • Renhold
  • Vedlikehold 
  • Avfallshåndtering

Kursbevis blir tilsendt per E-post

 


Meld deg opp her så sender vi deg en epost med link til kurset
 


Faktura blir sendt til din bedrift.

Påmelding

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt