Medlemsbutikk - Sota Data AS

Sota Data AS ble stiftet i 1998.
 

Sota Data AS er det eneste selskapet i Norge som leverer et komplett planleggings-, kalkulasjons- og styringsverktøy for renholdsbedrifter, kommuner og andre aktører innen renhold – Sota Planning Tool.

Det er en oppfatning i markedet at renholdsplanlegging både er vanskelig og krever kostbare systemer. Idéen bak Sota Planning Tool var å skape et paradigmeskifte rundt denne misoppfatningen. For å lykkes med bruken av Sota Planning Tool, kreves minimalt med forkunnskaper.


Vår filosofi er at renholdsplanleggere skal bruke tiden på å planlegge renhold og Sota Planning Tool er et verktøy som legger til rette for akkurat det. Det stilles derfor ingen krav til konfigurering av nøkkeltall eller ytelse, definering av rom, gulvbelegg, metoder eller andre parametere da dette allerede er integrert i systemet. Det er likevel enkelt å gjøre tilpasninger dersom et renholdsobjektet har avvik fra de forhåndsdefinerte ytelsene.

Systemet kjører i utgangspunktet på alle kjente Windows plattformer samt på Mac, IPad, Chromebook og Android enheter fra våre ASP samarbeidspartnere.
 

Sota Planning Tool støtter daglig renhold, frekvensbasert renhold, behovsbasert renhold og INSTA800 basert renhold. I tillegg er det mulig å registrere annet tidsbasert arbeid, periodisk arbeid med mer.


Vi er også eneste leverandør av renholdskalkyleverktøy som har opplæring og support direkte på brukerens eget utstyr via fjernstyringsprogrammet TeamViewer.
 

Via våre samarbeidspartnere som Ren Fordel holder vi også skreddersydde kurs for firmaer og enkeltpersoner.
                     
Harald Habberstad
Adm. direktør
info@sotadata.no

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt