Boss Europe AS

Boss Europe kjemper for mindre bruk av helseskadelige kjemikalier, for å minimere vårt fotavtrykk, og for å gi de ansatte bedre inneklima- og arbeidsmiljø. Det gjør de ved å levere flere av verdens ledende miljøvennlige renholdsprodukter. Som partner av Ren Fordel er vi stolte over å kunne levere disse produktene til gunstige priser til våre medlemmer.

Boss Europe AS er hovedimportør for verdens ledende produsenter av miljøvennlige renholdsprodukter, og markedsledende på service, kvalitet og innovasjon. De leverer blant annet Tennant rengjøringsmaskiner, som vasker gulv kun ved hjelp av rent vann. Vannet blir ført igjennom en prosess i gulvvaskemaskinen som blir kalt ec-H2O NanoClean, som gir vannet egenskaper som gjør at det er mulig å rengjøre uten å benytte kjemi.
 

De er også den norske distributøren av Tana-Chemie, Warner & Mertz produkter. Materialene i disse produktene er egnet for en sikker og fullstendig tilbakevending til biosfæren, eller for gjenvinning og gjenbruk av høy kvalitet. Dette har gitt en av markedets høyeste miljøsertifiseringer på over 18 produkter – Cradle2Cradle sertifiseringen – som bygger på en tankegang inspirert av naturen, der avfall er det samme som næring. Det handler om at Boss Europe skal designe og produsere varene våre uten å etterlate oss avfall og forurensning og uten å sløse. De lar alle materialer gå i biologiske og tekniske kretsløp, slik at de inngår som «næring» i neste ledd. Gjennom denne sertifiseringen kan Boss Europe i samarbeid med Tana-Chemie foreta miljøsertifisering av bygg som blir rengjort med tre eller flere av disse C2C produktene.


Papirindustrien har gjennomgått store, positive forandringer de siste 10 årene. Boss Europe leverer nå papir som er 100 % resirkulert med minst like god kvalitet som tradisjonelt papir. Ingen trær blir hugget før produksjonen. I tillegg leverer de også antibakterielt papir som hjelper til med å redusere sykefravær og smittespredning.

Sammen med Boss Europe sine produsenter bringer de bærekraft til liv for dagen i dag, morgendagen og for fremtidige generasjoner. Renholdsproduktene deres er balansert på en trygg, pålitelig, effektiv og miljøforsvarlig måte. Ta det riktige valget!
 

ADLATUS - designet for å tjene

Digitaliseringen og globaliseringen skaper endringen i servicesektoren. Dette krever nye produkter og løsninger fra selskapene. ADLATUS støtter denne endringen og utvikler autonome profesjonelle serviceroboter


ADLATUS er latin og betyr Hjelper. Og det er filosofien til ADLATUS Robotics GmbH. Vi vil støtte selskapene med en hjelper på deres side, som er i stand til å håndtere oppgaver av seg selv.


Våre hjelpere skal lette ditt liv og arbeid og støtte deg som en kollega. Den profesjonelle Serviceroboten er designet for å passe i sitt domene.
 

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt