Norsk Facility Management (NFM)

Markedssituasjonen

Det finnes som kjent et utall nettverk i Norge pt, noen er bedre enn andre. Når det gjelder FM finnes som kjent norsk nettverk for næringseiendom (består hovedsakelig av store eiendomsbesittere) og Euro FM, som er et europeisk faglig nettverk innen eiendomsforvaltning. Det er ikke oss bekjent at det finnes andre konkurrerende nettverk til det foreslåtte nettverket for norsk facility management.

NFM – Norsk Facility Management nettverk

Ren Fordel satser utvikling innen fagområdet og inviterer til kompetansedeling gjennom NFM-nettverk, Norsk Facility Management-nettverk. NFM-nettverk er Ren Fordel’ nettverk og utvikles i samarbeid med professor innen FM, Susanne Balslev Nielsen. Susanne Balslev Nielsen vil være NFM-nettverks fasilitator, og vi gir her en nærmere presentasjon.


Susanne Balslev Nielsen – Strategisk FM rådgiver, Ph.D. og civilingeniør


Susanne forteller om seg selv og sin vei inn i FM faget:


Siden 2008 og frem til 2016 har jeg arbeidet med Facilities Management som forsker og underviser i Center for Facilities Management – Realdania Forskning på Danmarks Tekniske Universitet.


Jeg er drevet av å inspirere andre og som vil gjøre en forskjell for profesjonalisering av FM i Skandinavia og især i en bæredyktig retning. Etter mange år i den akademiske verden ville jeg være med til å anvende FM modeller, metoder og verktøyer, som jeg kjenner som forsker og underviser. Derfor forlot jeg DTU for i 2017-18 at være chefkonsulent i Center for Eiendommer i Region Hovedstaden i København. Siden er jeg kommet til den internasjonale multidissiplinære rådgivningsvirksomhet NIRAS, hvor jeg arbeider med FM strategi, analyse og prosessfasilitering. Den akademiske verden og de kommende generasjoner av FM’ere, har jeg dog ikke helt forlatt. Jeg var i 2014-19 ekstern professor (20% stilling) i FM på OsloMet og er sensor på flere utdannelsesinstitusjoner.


Kontaktinformation
Sussane Balslev Nielsen
subn@niras.dk
+4560340925
NIRAS A/S, Sortemosevej 19, 3450 Allerød, Danmark (CVR-nr 37295728)

LinkedIn profil
Google Scholar
Researchgate
DTU

 

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt