Pressemelding for Nordisk korona konferanse 12. oktober, Gardermoen

11. oktober 2020

Koronaen endret smittevern-renhold

 

Da Korona-pandemien rammet, ble virkeligheten for renholderne endret over natten. Bransjen var totalt uforberedt på det som skjedde. Nå skal de møtes for å finne ut hvordan man kan møte fremtidige pandemier. Men bransjen har allerede blitt radikalt endret: Fokus på smittevern er skjerpet.

 

-Det mest fremtredende er kanskje den omfattende digitaliseringen som måtte til for å møte utfordringene. Faktisk har vi beveget oss 10 år frem i tid om vi ser utviklingsmessig på det, forteller Johnny Haugland i Renfordel. Han er styreleder for bransjeorganisasjonen, som tar mål av seg til å organisere hele renholdsbransjen i fremtiden.

 

Digitalisering

-Det har skjedd en enorm utvikling innenfor digitaliseringsfeltet i de månedene koronaen har herjet. Fra en situasjon der de aller fleste ble lamslått og kanskje til og med nedslått, har vi raskt kommet over i en situasjon vi behersker. Så vår nordiske konferanse – som arrangeres på Radisson Blue SAS hotel på Gardermoen vil trolig bringe mange gode forslag til løsninger, understreker han.

-Hvordan får dere til et nordisk samarbeide nå om dagen, nå som ordførere kappes om å peke på nabolandet som årsak for økonomiske problemer?

-Hele formålet med vår konferanse nå, er å sikre en god utveksling av erfaringer som er høstet under denne pandemien, og ikke minst kvalitetssikre hvordan vi kan gjøre en innsats for å bedre smittevernet i bygninger fremover.

 

Smittevern

-Ja, hva kan dere gjøre i forhold til en bedret smitteverns-situasjon?

-Vi har lært mye i disse månedene, og vi skal dele erfaringene med hverandre. Jeg tror nok at dem som ikke kjenner bransjen fra før, kommer til å heve øyenbrynene når det går opp for dem hvor høy kompetanse renholdsbedriftene har på dette feltet. Vi vet nemlig svært mye om hvordan vi kan utføre renhold på en smittebegrensende måte. Nå har bransjen som nevnt utviklet seg ytterligere, og for dem som tar turen på mandag, vil det nok være mye å lære, enten man er serviceinnkjøper, presse eller for den saks skyld allmenheten. Det blir en konferanse som både handler om kompetanseutveksling og den innovasjon som har skjedd i vår bransje de siste månedene.

 

For mer Info, henvendelse:

 

Johnny Haugland,
Styreleder

post@renfordel.no

Johnny Haugland
Johnny Haugland, Styreleder i Ren Fordel

Styreleder hos Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt