Gründer med lang erfaring, nytenkende, trendy med et stort miljøfokus!

06. juni 2022

Ren Fordel vokser med stadig nye medlemmer, og med fokus på virksomheter innen servicebransjen er det hyggelig å kunne presentere Kawaresso AS som en av de nyeste medlemmene i Ren Fordel.
Kawaresso AS er et nyoppstartet Norsk kaffebrenneri med spennende smaker fra Zambia, Colombia, Guatemala, Brasil, Etiopia og Vietnam.


Hovedpersonene bak selskapet Kawaresso AS er Marianne Eide Fuglum som gjennom de siste årene har bygd opp virksomheten "Service på 123 AS".
Marianne har lang erfaring innen renhold, kantinedrift og sågar FM-Facility Management. Med basisvirksomhetene renhold og kantinedrift i kombinasjon med kaffebrenneriet gir det henne et unikt konsept innen facility service. Marianne har mange års fartstid i renhold- og eiendomsservice bransjen, og er en dyktig FM'er.

Marianne er styrets leder i Kawaresso AS, og sammen med seg har hun fått Kerem Ulus som daglig leder, - en spesialist og som til fingerspissen kan kaffebrenneri, han gjør arbeidsdagen til en fascinasjon - en dyktig og godlynt kar.

Her presenterer Marianne og Kerem stolt sine nye produkter - nybrent kaffe, som var en stor smaksopplevelse!

Besøket på kaffebrenneriet gav en god opplevelse av hvordan aktiviteten foregikk - presentert av en inspirerende Kerem i full fart.
Et lite "glimt" her ...
      

De ser nå fram til å løfte ut i markedert sitt nye produkt, og har allerede benyttet anlendninge til å presentere sin nybrente kaffe på Torget i Bergen. Dagen på Torget ble en strålende opplevelse, sier Marianne.

https://www.facebook.com/watch/?v=3321647971450351

Når det gjelder renholdsvirksomheten "Service på 123 AS" har de sterk fokus på miljø og bærekraft, hvor deres leverandør på kjemi produserer CRADLE 2 CRADLE SERTIFISERTE PRODUKTER.
Vi jobber mot å være best på service og oppfølging av våre kunder, og våre renholdere snakker godt norsk for med det å få en best mulig komunikasjon med kunden.  Det er en stab av erfarne og dyktige renholdere, hvor det legges vekt på fagbrev og kompetanse. Det er kunden som er i fokus - ja, "Service på 123", hvor renholderne leverer sitt renhold med et smil, sier Marianne!

På kantinesiden har Marianne skaffet seg erfarne og dyktige kokker, - de produserer brain food/ allergenmerking/ glutenfrie produkter/ kortreist mat/ salatbar full av friske grønnsaker og dagens varmretter. 
Målet er "sunnhet i hver munnfull" - og med det fornøyde kunder, avslutter Marianne.

 
Ren Fordel
Ren Fordel
Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt