Boss Europe - Utviklingen frem til i dag

01. februar 2020

"Månedens bedrift" er en serie hvor Ren Fordel presenterer sine medlemsbedrifter - gjerne i fbm spesielle anledninger knytter til virksomheten.

Denne mnd Boss Europe AS

"Boss Europe AS ble stiftet i 2005 og har siden den tid hatt tilholdssted på Vestby, litt sør for Oslo.
Boss Europe AS er en totalleverandør til renholdsbransjen, vi er innovative, ærlige og servicebevisste. Utviklingen til Boss Europe AS har vært formidabel.
Med sterke røtter i miljøvennlige produkter og etisk handel har vi i 15 år levert effektive, bransjeledende og bærekraftige løsninger til hele bransjen",
sier daglig leder Helge Mood.

Med våre fire hovedområder:
Maskiner, Papir/Plast/Hansker, Kjemi og Rekvisita har vi sett og bidratt til en rivende utvikling, vi har hjulpet våre kunder med å redusere plast- og kjemiforbruket selv om dette er et av kjerneområdene våre. Papiret vi leverer er nyfiber produsert fra drikkekartong, av aluminiumen og plasten i drikkekartongen produseres dispensere, kulepenner, brilleetuier, linjaler og mye mye mer. Dette er bærekraftig sirkulærøkonomi.
 

Robotene kommer å bidra til at vi kan løfte renholdet til mer fokus på inneklima og berøringspunkter.

Vi er veldig stolte av at vi fikk vise frem «Ella» rengjøringsroboten som kom kjørende ut på scenen på NHO konferansen i januar 2020.

Vi gleder oss til fortsettelsen og vi lover at vi skal forsette å lete etter produkter som gjør hverdagen enklere for operatøren og miljøet.

Produkter og tjenester

Vi er en grønn utfordrer i renholdsbransjen. Vi har et stort fokus på at produktene våres er gode for miljøet. Vi tilbyr alt fra papir og kjemi til maskiner og roboter, men det er en rød tråd gjennom hele vårt sortiment at det skal være produkter som skal være gode for miljøet.

Vi har dyktige ansatte som stadig er ute og leter etter nye produkter. Vi ønsker å være ledende innen bransjen, og har et ønske om å kunne tilby de beste og mest innovative løsningene. Det har resultert iblant annet et partnerskap med i-team.
 

i-team har vært en stor del av vår vekst.
Vi har gjennom flere år hatt et tett samarbeid med i-team, og det er gjennom dem vi har den fantastiske i-mop serien. I-mop er et av våre kjerneprodukter. Vi har daglig bestillinger på maskinene - og de blir stadig forbedret. Det hele startet med, den i dag mellomstore, i-mop XL. Etter å ha tatt markedet med storm, kom senere «storebror» XXL, før det i fjor kom en «lillebror» i imopLite. XL og XXL er ekstremt like, kun størrelsen som er forskjellig, mens Lite har litt flere særtrekk, men alle gir samme gode resultatet.
 

Noen rengjøringsområder er større enn andre, og da kan det være behov for større maskiner. Vi tilbyr mer tradisjonelle sitte på maskiner, og gå bak maskiner som T7, T300 og T350 er gode eksempler på. Som nevnt har vi et fokus på innovasjon og gjennom våre dyktige ansatte har vi funnet en revolusjonerende rengjøringsmaskin i LeoBot. Dette er en autonom rengjøringsmaskin, som kan kommunisere med mennesker. Maskinen kommer i flere modeller, du kan få den som skrubber, støvsuger, mopper eller en som trekker søppelkasser etter seg. Vi mener at fremtidens renhold er en kombinasjon av renholdere og maskiner for optimalt resultat.

  • Sterke varemerke
  • Bærekraftig løsninger
  • Robotisering imop osv

Nye lokale

Vår store vekst de siste årene førte til at vi vokste ut av vårt tidligere lokaler. I løpet av desember flyttet vi inn i vårt nye lokale, et helt nytt og moderne bygg med større plass til oss. Det har vært en lang prosess, men endelig er vi på plass.

Fordelene med å flytte er mange, og en av de største vil være at vi nå kan invitere på opplæring hos oss i fremtiden. Opplæring på produkter er noe vi setter høyt, og vi ønsker at alle våre samarbeidspartnere og kunder skal få samme gleden og kunnskapen som oss innen våre produkter. Det gir oss også muligheter til å vise frem maskiner og roboter i aksjon, både i kontor og lager sammenheng.
 

Vårt nye hjem vil legge til rette for at vi skal kunne gjennomføre blant annet flere kundemøter, temakvelder, frokostmøter, og demoer enn tidligere. Vi ønsker stadig økt samhold og kontakt med våre samarbeidspartnere og kunder, og anser dette som en flott mulighet til å få enda bedre kontakt

Det er stor begeistring innad i vår lille familie rundt vårt nye hjem, og vi er stolte over å ha muligheten til å vise frem noe så fint til alle rundt bedriften vår.

Vi holder fortsatt til i Vestby, men nå er vår nye adresse Stormåsan 12.,
- hvor Ren Fordel vil legge en del av sitt program for GF-Generalforsamling 2020 med workshop og Kickoff til Boss Europe' nye lokaler på Vestby.
Dette ser vi alle frem til!

 

Satsningsområde/fremtidsplaner

 

Ansatte:

Per dags dato er vi 12 ansatte, og daglig leder i Boss Europe AS, Helge Mood sitter som nestleder i Ren Fordel, og Salgs- og innkjøpssjef i Boss Europe AS, Kenneth Arntsen er med i fagrådet i Ren Fordel.

De fleste holder til i Vestby, men vi har nylig åpnet en avdeling i Bergen, der vi for øyeblikket har to som har kontor. Kontoret er knyttet til en renholdsbutikk og har sin beliggenhet i Kanalveien, sentralt beliggende nær hovedtrafikkåren inn mot Bergen fra sør. De to nyansatte ved kontoret i Bergen poserer her foran butikken i Kanalveien, fra venstre  Espen Solhaug og Freddie Pettersson:

Ettersom vi har opplevd en enorm vekst de siste årene har det skapt behov for nye fjes, - og bare i det siste året har vi ansette 3 nye medarbeidere ved hovedkontoret på Vestby.
 

«Med Boss sitt fokus på miljø føler jeg at du kan se de ikke er redde for å teste nye ting. Det gjenspeiler seg litt i min situasjon, når de tørr å ta sjansen på å ansette en som kommer rett ut av universitetet. Min opplevelse av Boss er at alle ansatte ønsker en sunn vekst, og søker stadig etter muligheter for å bli bedre på alle områder. Jeg føler dette viser, kombinert med miljøprofilen, at Boss tenker langsiktig både i form av bærekraftig- utvikling og vekst.» - Nyansatte Martin sine egne ord

Nærmere presentasjon av de ansatte ved Boss Europe AS finner du her.

 

Kundemarked
 

Det å være medlem i Ren Fordel

For Boss Europe AS er det en glede å være medlem i en organisasjon som Ren Fordel.
Her får medlemmene muligheten til å være med på å utvikle fagmiljøene og påvirke hverdagen til de som utøver yrket på en positiv måte.
Ren Fordel har en ekstremt god blanding av utøvende fagpersoner, leverandører, kompletterende yrker, uerfarne og erfarne personer som sammen danner et sterkt nettverk. Ved hjelp av nettverket hos Ren Fordel vil man skape trygge og gode relasjoner, som kan utvikles til forretning og som helt sikkert vil skape en utviklende prosess både for firma og personene som er involvert.
 

Boss Europe AS ser frem til mange gode diskusjoner og utviklende samtaler med Ren Fordel sine medlemmer og partnere - allerede ved fagdagen i Trondheim 5. mars 2020.
Bli med og delta - meld deg på her!

Johnny Haugland
Johnny Haugland, Styreleder i Ren Fordel

Styreleder hos Ren Fordel

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt