Året 2021 er historie - vi ønsker nye tider velkommen!

03. januar 2022

Ren Fordel ønsker å takke sine medlemmer, partnere og følgere for samarbeidet i året som har gått - vi ser fremover til nye muligheter i 2022.

2021 går inn i historien som et år hvor Covid-19 fortsatte å herje.
 

2021 går inn i historien som året da pandemien Covid-19 ingen ende tok, hvor en hel menneskehet er rammet av pandemien.

I kampen for å redusere skadeomfanget av Covid-19 ser vi at renholds-bransjen, som en samfunnskritisk funksjon, utfører en meget viktig tjeneste.

Det er gledelig å motta mange rapporter fra våre medlemmer og bransjen forøvrig om hvordan man bidrar til leveranser med smitteverntiltak som trygger hverdagen til det menneskelige samfunn!

Ren Fordel har gleden av å kunne meddele at medlemsmassen har vokst betydelig gjennom 2021, noe som indikerer verdien av arbeidet Ren Fordel utfører for å bygge kompetanse og nettverk - også i kampen mot Covid-19.

Nye medlemmer av Ren Fordel uttrykker seg blant annet slik:
”Jeg synes det er spennende å få være med og engasjere meg gjennom Ren Fordel”.
En annen sier: “Jeg tror dette er et viktig sted å ha medlemskap”, og fortsetter
”For min egen del er jeg stolt og glad for at dere vil ha meg med”.
En tredje sier: “Det er veldig hyggelig at dere ønsker min deltagelse og jeg takker ja til begge 😊

Året i høydepunkter:

Tar vi et lite tilbakeblikk på noen av høydepunktene fra året som har gått - som en årskavalkade, kan vi nevne:

 
 • Juridisk support:
  Året startet med en stor nyhet
  - juridisk support inn i medlemsprisen for alle medlemmer av Ren Fordel. Det viser seg gjennom året at denne tjenesten er meget verdifull og høyt verdsatt av våre medlemmer.

 • Gjennomføringen av fire “Løft”-Webinar,
  Webinarer som skal løfte medlemskretsen- med innlegg fra mange spennende og interessante aktører som enten er medlemmer eller partnere.

 • Fagopplæring i renholdsoperatørfaget
  - I stareten av 2021 igangsetter Ren Fordel Akademiet fagopplæring i renholdsoperatørfaget VG/3, med 17 påmeldte kandidater i første klasse. Undervisningen skjer på Zoom, med tilgang til læreplattformen og ledet av lærer.

 • Skovly-Gruppen og Ren Fordel
  - Tidlig på året ble vi kontaktet av Skovly-Gruppen som ønsker Ren Fordel som en partner. Vi blir invitert til intervju og opptak om kompetanseløftet i deres “Viking Live”-podkast, hvor temaet og fokusen var den nye smittevernveilederen NHS C19003:2021. Du kan se den her.
  Skovly-Gruppen stilte også som sponsor til årskonferansen som ble avholdt 26. oktober på Gardermoen. En stor takk til Skovly-Gruppen!

 • Utbygd fordelsprogram for medlemmer
  - Vi bygger på plass flere partnere som tilfører merkevare og unike fordeler for våre medlemmer, oppført under “Fordeler” på vår nettside eller her.
  Mange av partnerne ble presentert og fremførte sitt program under “Årskonferansen 2021” på Gardermoen 26. oktober - som alle bidrog til et spennende og innholdsrikt program.

 • Samarbeidet med Standard Norge skyter ny fart.
  Samarbeidet startet tidlig i 2019, hvor vi har hatt representanter fra Standard Norge med på konferanser og medlemsmøter. Sammen har vi lansert smittevernveilederen NHS C19003:2021 på oppdrag fra norske helsemyndigheter. I løpet av året 2021 ble flere i ledelsen av Ren Fordel tatt med i komitéer både i NS, CEN og ISO for utvikling og revisjon av standarder innen FM og andre bransjetilpassede standarder.

 • JUC og Ren Fordel i partnerskap om nytt norsk FM-nettverk
  Ønsket om å etablere et nettverk for faglig utvikling innenfor facility management er påvei til bli oppfyldt i partnerskap med JUC.
  Første nettverksmøte er 17.mars 2022 og det er åpent for flere påmeldinger. Nettverket vil fasiliteres av bransjetopper som Susanne B. Nielsen, som er Facility Management Ekspertisesjef i NIRAS AS, København, og Torbjørn Graarud, FM ekspert og Boardmember.
  Her kan du se mer om nettverket, og påmelding her.

 • Vellykket Årskonferanse 2021
  - her var vi usikker på om vi i det hele tatt kunne gjennomføre en konferanse på grunn av Covid-19.
  MEN, med en hurtigarbeidende komité og vilkår som holdt døra åpen for arrangementer, ble konferansen gjennomført med flotte rammer og et godt og innholdsrikt program. Det var tilrettelagt for både fysisk og virtuell deltagelse, med vel ca. 60 deltagere samlet på Gardermoen 26.oktober, og en stor andel deltagere virtuelt, ble dette en suksess!
  Renholdsnytt var til stede og skrev en flott reportasje om konferansen, og har du ikke fått lest den, finner du den her.

 • Medlemsmassen vokser flott
  Vi har gleden av å se at det er en meget god vekst av medlemmer i Ren Fordel. Vi har nærmest doblet antall medlemmer gjennom dette kritiske året 2021, og bare etter konferansen er det kommet inn en rekke flotte medlemmer. Medlemmer med spesialkompetanse innen gulv, RTB-Rent Tørt Bygg, byggrenhold, flertjeneste-service, hjemmeservice og et selskap som er spesialisert i leveranse til transportnæringen. Dette er selskaper i ulik størrelse, fra å omsette for noen millioner til å omsette for over to milliarder - som er et internordisk selskap.
   

Gründer og daglig leder sammen med styret i Ren Fordel ønsker alle våre medlemmer, partnere og forbindelser et nytt og bedre år

Ren Fordel
Ren Fordel
Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt