Nordisk Korona Konferanse - 12. oktober 2020

                                   

                                                                                                                                               Hovedsponsor

 

Ren Fordel ønsker velkommen til

NORDISK KORONA KONFERANSE MED DEBATT

- Klar til neste pandemi?

  

Velkommen til daglige ledere, service-innkjøpere, service-leverandører og andre interessenter i renhold- og eiendomsservicebransjen innen privat og offentlig sektor.
 

Covid-19 pandemien forandret behovet for bedrifters service på bare én dag, og vi har på bare noen uker gjort et hopp på 10 år frem når det gjelder digitalisering i servicebransjen.


Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen


12. oktober 2020 kl. 10.00-16.30

 

Ren Fordel vil med dette arrangementet sikre at vi lærer noe av denne store samfunnsmessige krisen.
Målet med denne nordiske konferansen er å skape en møteplass for brukere og tilbydere av renhold- og eiendomsservice med fokus på hva bransjen har lært i lyset av Korona-krisen.

Dette blir en dag hvor vi kan lære av hverandre på tvers av landegrenser og på tvers av våre ulike roller i bekjempelse av Covid-19.

Bransjeforeningen Ren Fordel inviterer deg til en faglig inspirasjonsdag for videre forretningsutvikling for din bedrift.  


Våre eminente nordiske foredragsholdere vil dele sine erfaringer og tanker med utgangspunkt i følgende: 


1. Våre største utfordringer og det smarteste vi gjorde inkl. tips for deltagerne.


2. Hvordan ser vi på fremtiden, og hvordan gjør vi oss klare til neste pandemi?


Giant Leap Technologies AS er arrangementets hovedsponsor. Virksomheten er blant Norges fremste kompetansemiljøer innen mobil tjenesteutvikling - smarte løsninger til offentlige og private kunder.


Ren Fordel har sammen med DFM og IFMA Sverige utarbeidet et spennende program for konferansen, og vi gleder oss til å ønske deg og kollegaer fra Norge, Danmark og Sverige velkommen til Gardermoen.


Vår konferansier vil guide oss sikkert gjennom dagen, som er fylt med erfaringer og refleksjoner om fremtidens service, digitalisering og samarbeidskultur.


Vi presiserer at enkelte innlegg vil holdes på engelsk.

Det legges til rette for virtuell overføring av programmet:
Det skal være trygt å melde seg på konferansen. Derfor er det nå åpnet for både fysisk og virtuell deltagelse, så det er bare å melde sig på.

Radisson Hotels garanterer for trygghet, og de sier:
"Helse, trygghet og sikkerhet er vår absolutt høyeste prioritering, både for våre gjester og ansatte. I den forbindelse lanserer vi et helt nytt program 'Safety Protocol, A Global Commitment to Cleanliness and Hygiene' sammen med det anerkjente internasjonale sertifiseringsfirmaet SGS, for kvalitetssikring av renhold og hygiene. Mer om denne sertifiseringen kan dere lese i vedlagte brev fra Radisson Hotel Group.
 
Dette, samt andre tiltak som iverksettes disse dager, vil bidra til at både reisende, møtegjester og ansatte kan føle seg trygge når man oppholder seg på våre hoteller. Dere skal være trygge på at både overnattinger og konferanser kan gjennomføres på våre hoteller tiden framover i trygge rammer der smittevern og avstandsanbefalinger har høyeste prioritet!"

Nedenfor finner du lenker med info om Radisson Hotels protokoller

 

Med vennlig hilsen

Johnny Haugland

Gründer og styreleder for Ren Fordel 


Påmelding

Benytt påmeldingskjema via www.renfordel.no
Pris for fysisk deltagelse 3900 NOK (3400 NOK for medlemmer av Ren Fordel)
Pris virtuell deltagelse 2900 NOK (2400 NOK for medlemmer av Ren Fordel)
Studentpris fysisk og/eller virtuell deltagelse 100 NOK


Foreløpig program:

 

Sesjon 1: Renhold som en samfunnskritisk funksjon
 

10.00 - 10.10

Velkommen v/Johnny Haugland, Gründer og styreleder av Ren Fordel

For første gang er den nordiske eiendoms- og servicebransjen samlet for å dele erfaringer og bygge nettverk.
En agil og sterk bransje er viktigere enn noen gang tidligere, for renhold er en samfunnskritisk funksjon.
 

10.10 - 10.35
Covid-19 pandemien v/ Ørjan Olsvik, Professor i medisinsk mikrobiologi ved det helsevitenskapelige fakultet, UiT Norges Arktiske Universitet.

Det var mye man ikke visste om COVID-19 i mars 2020, og som forskerne vet idag.
Ørjan Olsvik forteller hva det betyr for do's and don'ts i renholdsbransjen.
 
10.35 - 11.00
Hva har vi lært av Covid-19 erfaringene? v/ Laila Kildesgaard, Direktør for Danske Kommuners Landsforening

Kommunene spiller en avgjørende rolle i forhold til smittebekjempelse på skoler, sykehjem mm.
Laila Kildesgaard forteller om hvordan behovet skiftet fra dag til dag, og hun gir sitt bud på hva som var den største utfordringen, hva det viktigste de danske kommuner gjorde, og hva vil kommunene gjøre annerledes neste gang.
 
11.00 - 11.30
Servicekrav etter korona? v/ Fremtidsforsker og sosiolog Eva Steensig og partners

Eva jobber til daglig med atferdsendringer i befolkningen, og har nettopp avsluttet en rapport om nye atferdsmønstre i relasjon til Covid-19. Deltagerne ved konferansen får stoff til ettertanke mht sluttbrukernes opplevelser og krav til service, trygghet og sikkerhet.
 

 

11.30-12.30                  Lunsjpause med mingling

 

Sesjon 2: Facility Managements bidrar til å bekjempe Covid-19
 

12.30 - 12.50
#jegbryrmeg-kultur og hvordan den har stått sentralt under hele Corona-krisen
v/Nikolai Utheim, Administrerende direktør i Coor Norge.
I Coor mener vi at hver enkelt person som jobber hos oss spiller en viktig rolle i å bidra til Coors suksess. Målet er at alle våre ansatte skal trives på jobb, skal forstå sitt bidrag og vite at de er viktige. Covid-19 har skapt utfordringer for hele verdenssamfunnet. For Coor har det handlet mye om at vi som leverer service gjennom mennesker har måttet permittere en stor del av våre ansatte. Hvordan klarer man å opprettholde lagfølelse og entusiasme, samt vise at man bryr seg for sine ansatte i en slik situasjon?
 
12.50 - 13.10
“Den ultimative stresstest av FM leveranser” v/ Søren Prahl Head of Real Estate, Siemens Gamesa, Danmark.

Som FM organisasjon med ansvar for renhold, kantinedrift mm stod Søren og kollegaer overfor en kjempeutfordring da korona krisen rammet. Utover å skulle finne praktiske løsninger for medarbeidere og leverandører, så kunne de konstatere at den gjeldende kontrakt ikke var til mye hjelp i forhold til en total nedlukking. Søren Prahl deler erfaringer og tanker om hvordan de neste gang vil være bedre forberedt.
 
13.10 - 13.30
Hvordan endrer korona pandemien FM selskapenes planer for digitale verktøy fremover?
v/ Jens Petter Strømmen, Senior Konsulent Giant Leap Technologies AS.


Som mangeårig leverandør og rådgiver i renholdsbransjen har han jobbet med de største selskapene daglig i over 15 år.
I dette innlegg deler Jens Petter sine erfaringer med digitale verktøyer i renholds selskaper. Som tilhører får du et innblikk i hva renholderselskapene gjorde annerledes pga korona-krisen. Hva selskapene vil fortsette med, hvordan pandemien endrer synet på dokumentasjon, hvilke nye krav stiller deres kunder, og hvordan bruker de korona i innsalg til nye kunder?
 
13.30 - 13.50
Nye «Smittevernveiledere» i kjølvannet av Covid-19 v/Heidi Eidskrem, Standard Norge.

Ren Fordel arbeider sammen med Standard Norge i utviklingen av bransjespesifikke smittevernsveiledere for å sikre en enhetlig og smittevernsfaglig tilnærming til hvordan åpne Norge igjen. Oppdraget er gitt av HOD– Helse- og omsorgsdepartementet og FHI Folkehelseinstituttet. Som noen av de første, får tilhørerne ved konferansen et innblikk i den nye smittevernveilederen for renholdsbransjen.
 
13.50 - 14.10
Fra våre erfaringer gjennom Covid-19, dette tenker vi om fremtidens renhold, v/Roger Tveide, Administrerende direktør, Elite Service Partner AS.

De små forskjellene som utgjør stor forskjell når det gjelder å lykkes med smittevern. Elite Service Partner har mange forksjellige kundegrupper,og det er forskjell på kundenes behov og kompetanse. Hva må du huske å be om som kjøper/ leverandør for at det skal være et godt partnerskap?
 
14.10 - 14.30 Kort pause

                  


Sesjon 3: Fremtidens services: Slik kan vi lykkes etter korona pandemien
 

14.30 - 14.50
The new normal of people centered workplaces v/ Thomas Havnegjerde, SVP Operations and Country President Norway at Sodexo

How is the workplace industry answering to the pandemic and what is different already today?
What are the biggest pain points for corporations and how are the working to mitigate these?
How will the Work from Home trend change the workplace industry?
 
14.50 - 15.10
Becoming a Modern Employer and the big shift v/Claus Frigård Christensen, Workplace Experience & REFM Strategy leader, EY Modern Workplaces EMEIA & Nordics.

What is an agile and Modern organization? What have we learned from this awful and great experiment? How do we change strategy and solutions to deliver on the new Workplace Experience expectation gap?
 
15.10 - 15.30
Pandemien som fikk FM bransjen frem i lyset?  v/Susanne Balslev Nielsen, FM Ekspertisechef i NIRAS.

Susanne har i 5 år undervist på OsloMet som professor II i Facilities Management og hun er å som ekspertisechef hos NIRAS sterkt engasjert i utvikling av de internasjonale ISO standarder for Facilities Management. Hun deler i sitt innlegg internasjonale erfaringer mht. Korona-pandemien, og gir tips til et sterkt beredskap.
 
15.30 - 16.10 
Paneldebatt og oppsamling på dagen v/ Sigurd Granmark, konferansier, All In AS.

Konferanser som denne gir rom til å tenke over det man har hørt og samspillet med den hverdag som vi hver især kan og må navigere i. I denne del av programmet setter vi spot på utbytte og mangfoldigheten blant konferansedeltagerne, når Sigurd spør deg "Hva tar du med deg fra konferansen?".
 
16.10 - 16.30 Avslutning
 
 
 
16.30 - 17.30 Mulighet  for drinks og mingling
 
17.30 - 21.00 Middag: Mulig å forhåndsbestille en 3-retters meny i restauranten til fra 445 NOK (ikke inkludert i konferanseavgift)
   

Vi tar forbehold om endringer i programmet. Last ned programmet her
 

Påmelding

Benytt påmeldingskjema via www.renfordel.no
Pris for fysisk deltagelse 3900 NOK (3400 NOK for medlemmer av Ren Fordel)
Pris virtuell deltagelse 2900 NOK (2400 NOK for medlemmer av Ren Fordel)
Studentpris fysisk og/eller virtuell deltagelse 100 NOK

 

Konferansen holdes i gåavstand fra buss, tog og fly på:

Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen.

Hotellvegen, Gardermoen,

2061, Norway


https://www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/park-inn-oslo-airport

 

Popup Image

Ta kontakt

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort. Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Send e-post
Kontakt oss på chat

Bli medlem i dag!

Veien til å bli medlem for deg og din organisasjon er kort.
Alt du trenger er å ta kontakt. Vi tar oss av resten!
Ta kontakt